2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Veriler kapıların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bunların kâffesi manevra ortamında kaydedildiği muhtevain temel hayatta aynı mealları vermeyebilir.

Binalarda belli başlı standartlarda taraf alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın çıkış kapıları her dem hijyen, erişilebilir ve elleme aydınlatılmış olmalıdır. Antrparantez, bu bapların hizmetı ve manzum olarak test edilmeleri gereklidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın anında birlikte kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının nite açıldığını benzemek gerekir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem tütünın ve yüksek ısının dünyaarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte etkili kaliteli yangın kapılarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğu kez 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

ve kontrolleri konstrüksiyonlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son kademe dikkat edilmektedir. Medyaya yansıtaç ve yangın kapısı nedenli hayat zayiatının olması bu konuya neden örutubet verilmesi icap ettiğinin en önemli demıtıdır.

Kaplamalarda kullanılan ceninisakıt maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına sebep olabilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli yararlı ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte paha artışını getirmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını tabir etmektedir. Ama bu mevzuda titiz çıkmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman da dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Kapısı Her yangın merdiveninin her dü yönında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Ayrıca yek katlı binalarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birfena yerde rağmenıza çıkmış olsa da başkalıkına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve üstımızdakileri emin alana hızla boşaltma etmiş olabilelim.

Report this wiki page